top of page
FESTIVAL MET VRIJWILLIGERS

Zebra draait geheel op vrijwilligers. Van de eerste steen die gelegd wordt, tot het laatste plastic bekertje dat opgeruimd wordt van het festivalterrein. En zo is het áltijd geweest. Zonder haar vrijwilligers was Zebra nergens, dus geef ze eens een fijne welgemeende knipoog als je op het festival bent. Ook vrijwilliger worden? Kijk dan snel hier!

OVER
ZEBRA

AL 32 JAAR MAGNIFIEK MUZIKAAL EN GRANDIOOS GEZELLIG

In hartje Gemert vindt dit jaar voor de 32e keer het muziekfestival Zebra plaats. Magnifiek muzikaal en grandioos gezellig, zullen we maar zeggen. Maar dit jaar tóch met een bijzondere twist. Om een veilig en verantwoord evenement te organiseren, organiseren we Zebra Zet 'm Neer. Een zittend muziekfestival om toch even weg te dromen bij heerlijke muziek.

Als alternatief voor het jaarlijkse muziekfestival creëert Zebra op 25 juli een klein, intiem muziekevenement met zitplaatsen. Vier acts, maximaal vijftig bezoekers en een sfeervol buitenterras. En voor de rest? Vooral genieten, máximaal genieten. Want dat hebben we inmiddels wel een beetje verdiend met z’n allen.

Tijdens Zebra Zet ‘m Neer treden vier akoestische acts op. Binnenkort hoor je meer over wie er spelen op deze bijzondere editie van Zebra!

Wil je graag een plekje bemachtigen? De toegang bedraagt €5,- per persoon. Je kunt reserveren door een mail te sturen naar zebrafestival@gmail.com of via Facebook een bericht te sturen naar Zebra Festival. Vermeld daar de namen van de aanwezigen en wij zetten je op de lijst!

Zebra Zet ‘m Neer wordt volledig conform de RIVM-richtlijnen georganiseerd. Dat betekent onder andere een gespreid terras, een beperkt aantal zitplaatsen en bediening zodat er zelf niet gelopen hoeft te worden. Heb je hier vooraf vragen over? Neem dan zeker even contact op.


 

40009467_10156359415037911_6989978198142
EXCITED FOR OUR LINE-UP?
bottom of page