top of page

AANSPRAKELIJKHEID

Zebra is een prachtig festival, maar in het ergste geval kan het toch gebeuren dat er eens iets mis gaat. Dat je bijvoorbeeld iets kwijtraakt, dat er iets beschadigt of dat er in het ergste geval iets gestolen wordt. Zebra aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of beschadiging van je spullen tijdens het festival. Hoewel er natuurlijk alleen maar toffe mensen zijn, is het belangrijk om je spullen goed in de gaten te houden!


Ook is Zebra niet aansprakelijk voor gehoorschade die tijdens het festival optreedt als gevolg van de muziek. Zebra probeert een aangenaam volume te creëren voor de bezoekers en omwonenden. Voelt het toch niet helemaal goed? Op het festival zijn oordoppen te koop. Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om iets verder weg te gaan staan.

Voor alles geldt: geniet, maar gebruik je verstand. Alleen zo houden we een gezellig Zebra ook écht gezellig!

TOCH IETS KWIJT?

Neem na het festival even contact op via info@zebrafestival.nl of via het contactformulier op onze website. Alle gevonden voorwerpen worden verzameld en een tijd bewaard.

TOCH IETS KWIJT?

Neem na het festival even contact op via zebrafestival@gmail.com of via het contactformulier op onze website. Alle gevonden voorwerpen worden verzameld en een tijd bewaard.

VERMOEDELIJK BESTOLEN?

Doe dan altijd aangifte bij de politie. Ook hier vinden wij het belangrijk om te weten wat er gebeurd is. Stel ons op de hoogte via zebrafestival@gmail.com of via het contactformulier op onze website. Met een beetje geluk vinden we er misschien toch iets van terug.

bottom of page