Word vriend van Zebra.

Steun ons met een kleine donatie.

PARAMATMAN

Als duo maakt PARAMATMAN onvervalste Rock ’n’ Roll van het hoogste niveau. Opgericht in 2014 door Koen Jacobs (gitaar, zang en bas) en Jeroen Wagtmans (drums en zang) in Tilburg. Met de debuut plaat Last Goodbye (2016) hebben de mannen een solide fundering gelegd. Maar wrijven ze er graag in, nog veel meer in petto te hebben op muzikaal vlak. Dit wordt hoorbaar op plaat nummer twee die uit gaat komen in 2019.

Ondanks het korte bestaan, zijn al de nodige stappen gezet. Met optredens op oa. Breda Barst, Radio Veronica en in het Patronaat.

PARAMATMAN krijgt het voor elkaar om de meest gruizige rock te laten swingen. Bij momenten zijn ze ontiegelijk hard, maar onverminderd melodieus. Dit is niet alleen hoorbaar op de plaat, maar dit zie en hoor je ook terug tijdens de alom geprezen live shows. Live is het hard, dansbaar, energiek, dynamisch en pure Rock ’n’ Roll. “Alsof ze met 5 man op het podium staan” stelt Dennis Hoebee van Radio Veronica.

Als je vraagt wat de toekomst plannen zijn, zeggen ze volmondig: een nieuwe plaat opnemen. Een goede plaat! Veel toeren en daarna alles weer opnieuw. En natuurlijk om te worden uitgeroepen tot best geklede band van de Benelux. Een kolossaal lawaai waar je U tegen zegt!

Bron: https://www.facebook.com/pg/paramatmanband/about/?ref=page_internal