Line-up Zebra festival 2017

Vrijdag 18 augustus

 
Mainstage
20u  Vera Zané
22u  Chocolate
00u  Funky Organisers
 
Bunker
19.15  Revolver
21u     DJ Ruben
23u     Sheewawah (JEROEN KANT)
00.15  dj
 
Zaterdag 19 augustus
 
Mainstage
15u  The Rattleshake Combo
18u  Friends And Music Collective
20u  Antillectual
22u  Dirty Denims
00u  Cairo Liberation Front
 
Bunker
17u  Roaw Vlis
19u Sheverine
21u  Timecop 83
23u  Los Kamer
00.15  dj

 

The Dirty Denims (zaterdag, mainstage)

 

The Dirty Denims is 's werelds enige Happy Hardrock band. Google op “Happy Hardrock” en je komt uit bij dit Eindhovense viertal, dat bestaat uit 2 zweterige kerels en 2 sexy rockchicks. Hun muziek is een mix van hardrock, rock 'n roll, powerpop, een vleugje punkrock en klinkt als AC/DC, Joan Jett, Blondie, Kiss, The Romantics en The Ramones. Vrolijk gitaargeweld met hier en daar een orgeltje. Live zijn ze op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt!
 

The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin' Park, Zwarte Cross en Bospop en deden support van o.a. Slash, Golden Earring, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns. Met het nummer '24-7-365' werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze zelfs de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én die van een campagne van het Belgische Comedy Central. 

“Waarom moeilijk doen, rechttoe rechtaan is juist veel lekkerder!”, vinden The Dirty Denims. Gelukkig zijn ze daarin niet de enige als we de fans moeten geloven: “Spetterend enthousiasme, energieke live show en sympathieke bandleden. Gewoon lekker genieten!”