Word vriend van Zebra.

Steun ons met een kleine donatie.

About Zebra

Zebra, eind 1987 als muzikaal idee ontstaan als symbool voor verscheidenheid, tegenstellingen, koppigheid en onverwachte wendingen. Nu, dertig jaar later, staat er een professioneel opgezet muzikaal en cultureel festival in het warme en intieme Gemert, Noord-Brabant. Dit jaar vindt het festival plaats op 17 en 18 augustus.

Zebra is immer een sluipschutter gebleken in het spotten van (jong) talent in een vroeg stadium. Zo streken eerder John Coffey, DeLikt en Gotcha! neer op het zwart-witte terrein. Muzikale kwaliteit en een strakke verzorging staan dan ook hoog in het vaandel. Jaarlijks demonstreren jong en oud hun kwaliteiten op muzikaal gebied en weten zij vaak een stevige indruk achter te laten bij het publiek.  

Naast muziek hecht Zebra veel waarde aan culturele activiteiten op het festivalterrein. Om dit te bereiken werkt zij samen met organisaties als De Eendracht, het Kunstlokaal en bibliotheek De Lage Beemden.

Muziek is een kwestie van smaak en dat is volkomen logisch. Om ervoor te zorgen dat je je geen seconde verveelt, telt Zebra dit jaar maar liefst vier stages. Benieuwd naar Zebra 2018? Check dan snel de line-up!

Zebra is dit jaar GRATIS toegankelijk!
 

Met de auto of openbaar vervoer naar Zebra

Het Zebra festival vindt plaats in en rondom Cultureel Poppodium De Bunker in Gemert .

Het adres is St. Annastraat 60 in Gemert. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het naastgelegen sportcentrum Fitland.

Openbaar vervoer:
Vanuit Eindhoven: Neem vanaf station Eindhoven de buslijn 121 of 122 richting Uden/Gemert. Stap uit bij de halte Pastoor Poellplein in Gemert en volg de bordjes.

Vanuit Den Bosch: Neem vanaf station 's Hertogenbosch de trein naar station Eindhoven, Neem vanaf station Eindhoven de buslijn 121 of 122 richting Uden/Gemert. Stap uit bij de halte Pastoor Poellplein in Gemert en volg de bordjes.

Vanuit Nijmegen: Neem vanaf station Nijmegen bus 99 richting Uden. Stap uit op het busstation in Uden en neem daar de 121 richting Eindhoven. Stap uit bij de halte Pastoor Poellplein in Gemert en volg de bordjes.