Info

Zebra is een gezellig festival in het Brabantse Gemert waar veel muziekstijlen aan bod komen. Op twee podia kun je genieten van blues, rock, metal, dance, maar ook singer-songwriters en folk. En dat is nog lang niet alles. Sfeer en gezelligheid staan hierbij voorop! Ook dit keer gaan we weer gebruik maken van het grote buitenpodium.

Bij Zebra draait het niet alleen om de muziek. Ook andere vormen van cultuur komen aan bod tijdens het festival. Daarvoor wordt samengewerkt met verschillende lokale organisaties en verenigingen, zoals het Kunstlokaal, de Eendracht en de Bibliotheek.

Zebra Fesitival is bedoeld voor jong en oud! Zaterdagmiddag hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang op ons festival, op voorwaarde dat ze begeleid worden door een betalende volwassene. Er is dan van alles te beleven: springkussen, schminken etc. Ook leuk: de braskaart, waarmee ze zelf hun ranja en ijsje kunnen halen, terwijl papa en mama lekker op het terras zitten te genieten van de muziek!

Op 18 en 19 augustus valt er weer veel te beleven!

Alle bands die dit jaar spelen vind je op line-up.

De voorverkoop is gesloten. Er zijn nog voldoende kaarten aan de kassa verkrijgbaar, zowel voor vrijdag als zaterdag.

Een combiticket voor vrijdag en zaterdag kost slechts € 23,-
Een ticket voor vrijdag kost € 13,-
Een ticket voor zaterdag kost € 15,-

Een van de bands op zaterdag is: The Dirty Denims

Ze maken, zoals ze het zelf noemen, 'happy hardrock'. Muziek voor een feestje dus!

 

 

 

Met de auto of openbaar vervoer naar Zebra

Het Zebra festival vindt plaats in en rondom Cultureel Poppodium De Bunker in Gemert .

Het adres is St. Annastraat 60 in Gemert. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het naastgelegen sportcentrum Fitland.

Openbaar vervoer:
Vanuit Eindhoven: Neem vanaf station Eindhoven de buslijn 121 of 122 richting Uden/Gemert. Stap uit bij de halte Pastoor Poellplein in Gemert en volg de bordjes.

Vanuit Den Bosch: Neem vanaf station 's Hertogenbosch de trein naar station Eindhoven, Neem vanaf station Eindhoven de buslijn 121 of 122 richting Uden/Gemert. Stap uit bij de halte Pastoor Poellplein in Gemert en volg de bordjes.

Vanuit Nijmegen: Neem vanaf station Nijmegen bus 99 richting Uden. Stap uit op het busstation in Uden en neem daar de 121 richting Eindhoven. Stap uit bij de halte Pastoor Poellplein in Gemert en volg de bordjes.