FESTIVAL MET VRIJWILLIGERS

Zebra draait geheel op vrijwilligers. Van de eerste steen die gelegd wordt, tot het laatste plastic bekertje dat opgeruimd wordt van het festivalterrein. En zo is het áltijd geweest. Zonder haar vrijwilligers was Zebra nergens, dus geef ze eens een fijne welgemeende knipoog als je op het festival bent. Ook vrijwilliger worden? Kijk dan snel hier!

OVER
ZEBRA

AL 31 JAAR MAGNIFIEK MUZIKAAL EN GRANDIOOS GEZELLIG

In hartje Gemert vindt dit jaar voor de 31e keer het gratis muziekfestival Zebra plaats. Magnifiek muzikaal en grandioos gezellig, zullen we maar zeggen. Sluipschutter voor jong talent en groupie van de oude rotten, zo zet Zebra een strakke mix van van rock, pop, singer-songwriters en elektronische muziek neer. In een intieme setting weer als vanouds zien, horen, bewegen en genieten. 

GRATIS ENTREE

Wij zijn de flauwste niet, dus ook dit jaar is Zebra weer GRATIS toegankelijk. Des te meer geld hou jij over om geen dorst te lijden. ;)

YOU KNOW WHERE YOU ARE!?

You're in the jungle, baby! In de zwoele jungle die Zebra dit jaar neerzet spot je prachtexemplaren van bands en draaien de meest exotische DJ's. Afritsbroeken mee en verrekijkers op!

EXCITED FOR OUR LINE-UP?

Mail ons via zebrafestival@gmail.com.

© 2019 Zebra Festival Gemert. Altijd een streepje voor. 

STAY TUNED
FESTIVAL PARTNERS
  • Instagram - White Circle
  • White Spotify Icon
  • White Facebook Icon
KOFFIEPAUZE.png
image.png
logo_vert.png