Word vriend van Zebra.

Steun ons met een kleine donatie.

Areas & Stages

Zebra is een festival waar veel muziekstijlen aan bod komen. Op vier podia kun je genieten van blues, rock, metal, dance, maar ook singer-songwriters en folk. Maar het draait niet alleen om de muziek. Ook andere vormen van cultuur komen aan bod tijdens Zebra. Daarvoor wordt samengewerkt met verschillende lokale organisaties en verenigingen, zoals het Kunstlokaal, de Eendracht en de Bibliotheek.
 

Backstage

Wanna come backstage? Het bekende hoofdpodium van Zebra wordt dit jaar omgedoopt tot de Backstage. Terugblikkend op dertig jaar Zebra neemt de invulling van dit podium je dan ook mee naar vroegere muziek uit vroegere tijden. Herkenbare Zebra-gezichten, rollende gitaarsolo’s en het gevoel als vanouds. Deze stage bevindt zich buiten – vergeet je zonnebrand dus niet!

The Brahms
Bang Bang Bazooka
MOOON
Ad van Meurs Tribute
The Anaesthetics

Futurestage

De Future Stage biedt het podium voor jonge, ambitieuze artiesten in de tijd van nu. Het podium bevindt zich in het gebouw van De Bunker en is voorzien van een aparte bar. De acts op dit podium wisselen af met het buitenpodium en brengen je nieuwe muziek van opkomend Nederlands talent: voor nu, en voor de toekomst. 

Moeders Mooiste
PEER
Hypergoods
PARAMATMAN
Skarel & Skankie

Easy Lounge

Kater van de dag ervoor? Het zonnetje net iets te lekker? De koffie nog niet achter de kiezen? Wat Zebra betreft geen probleem. Uitgerust met stoeltjes, matten en alles wat jouw comfortabele hartje begeert vindt je dit jaar de Easy Lounge op Zebra. De meest laid-back en easy-going singer/songwriters raken hier exact de snaren om je volledig op te laden voor de rest van het festival. Vernoemd naar het gemak waarmee jij je hier nestelt biedt deze lounge een vluchtoord voor diegenen die de rust even willen herpakken. Op zaterdag 18 augustus trapt Zebra op deze stage om 14:00 af. Ben je er tussen 14:00 en 15:00? Dan is dat kopje koffie ‘van de zaak’!

Iris Penning
Etan Huijs
Angie Flare

Bar Wars

Tussen twee speciaal uitgedoste bars in staan Zebra’s DJ’s, om naast de live-acts ook iedereen te voorzien van herkenbare hits. Muziek van toen en nu in een strak futuristisch jasje. Links en rechts vind je twee hardwerkende barcrews, die ieder hun best doen om de overbuurman in afzet te verslaan. Which side are you on? 

DJ Ruben
DJ Papadopoulos
DJ Sonny Croque
The Chainzuipers